Covidoppdatering etter et år

New Year Celebration With Champagne, Merry Christmas in covid-19 pandemic.

Etter 1 år med nedstegning av varierende grad er det mye som har forandret seg. Mange tror nok at verden bare har vært på pause, men en covidoppdatering kan nok fortelle at mye har skjedd.

Covidoppdatering om idretten

Særlig de yngre har blitt rammet hardt av stengingen, og selv om de som drev med idrett på toppnivå har fått fortsette, må man nok ha en covidoppdatering av treningen for de fleste.

Vi venter jo alle på en covidoppdatering om at ting skal åpne igjen, og de fleste savner å samles i festlig lag, nyte å være sammen med andre, og bevege seg fritt.

Kultur i dvale

Etter 1 år med nedstegning er det mange kulturarbeidere som føler at de har blitt nedprioritert, og mange har skapt mye som de ønsker å få vist frem.

Det kan jo være at vi med litt mildere corona restriksjoner får muligheten til å ha konserter og festivaler igjen snart. Sommerværet kommer nok sannynligvis til å hjelpe til ganske mye.

Kan man grensehandle igjen snart?

Mange ønsker også en covidoppdatering på når man kan harryhandle uten å havne i karantene igjen. Vi vet at butikkene i Strömstad er mer enn klare for å få besøk av nordmenn igjen!