Hva skjer?

Båtferje legger til kai

Mye moro fremover!

Selv om det kanskje ikke er et like stort utvalg i finkultur, er det nok av aktiviteter i Østfold. Om du liker å handle spesielle gjenstander, har vi mange spennende markeder, og for musikkinteresserte er det et godt utvalg i festivaler som dekker alt fra Country til Metal. Som et av landets mest utpregede jordbrukslandskap kan vi også by på spennende gårdsopplevelser, noe som kan være spesielt morsomt fro tilreisende familier og byfolk. Særlig barn kan ha stor nytte av å besøke en gård.

Det finnes også aktiviteter for voksne på gårdene, siden det ikke bare er barn som trenger å komme seg nærmere naturen og oppleve ordentlig landbruk.

Hva skjer i Indre Østfold?

Det er mange som etterlyser andre typer aktiviteter for voksne. Det blir flere og flere enslige og barnløse som lever i området, og det finnes mange alternativer til å gå på bar i Askim.

Det finnes flerfoldige idrettslag i området som har tilbud til mennesker i alle aldre, og det er aldri for sent å starte. Alle kan ha godt av å komme seg i bedre form, og samtidig kan du bli kjent med andre mennesker med samme interesser som deg.

Dame som drikker varm drikke

Musikkopplevelser for alle

Hva skjer når man glemmer lokalkulturen? Alle store artister var små og lokale en gang i tiden, og vi ønsker å holde deg oppdatert på lokal kultur og konserter med mindre artister som kanskje er på vei opp og frem i bransjen.

Ved å støtte opp om lokale konserter på små scener skaper man en levende lokal kultur, og dette er noe som skaper en helt unik fellesskapsfølelse. Lokale sanger som synges på tredjedivisjonskamper er kanskje ikke høykultur, men de er en viktig del av stedets identitet, og definerer oss som sambygdinger. Så les mer om Smaalene og finn ut hva du kan oppleve her. 

Idrett, musikk og teater

Ved å rette fokus mot utvalget av spennende aktiviter i Østfold ønsker vi å stoppe litt av kulturflukten til hovedstaden. Unge musikere og skuespillertalenter søker seg gjerne mot større scener, men det er ikke alltid like lett å lykkes i storbyen. Ved å ta vare på lokale talenter kan vi skape en mer aktiv lokal kultur som vi alle kan være stolte av.

Følg derfor med på Hva Skjer seksjonen her på SmaalensVeven. Vi skal prøve å fortelle deg mer om spennende aktiviter i Østfold. Uansett om du ser etter noe å gjøre på for hele familien en søndag, eller om du trenger en ny hobby, kan vi nok hjelpe deg med å finne noe som passer for deg.